Tæpper – Gulve – i Stoholm nær på Skive og Viborg

Mangler du gulve: tæpper, laminatgulve, trægulve eller vinyl køkkengulv, så kig ind til Maler Ulstrup i butikken- Vi kommer også gerne ud til dig. Vi monterer naturligvis gerne gulvene.

Tæpper væg- til- væg.

Gulvtæpper giver en helt særlig hygge og varme til dit hjem. Når man en kold vintermorgen vipper fødderne ud over sengekanten er der ikke noget som at lande på et blødt, lunt gulvtæppe. Et smukt tæppe på stuegulvet binder møblementet elegant og hyggeligt sammen, samtidig med at det giver en god og rolig akustik i rummet. Uld eller kunststof? Løkkevævet, fladvævet eller opskåret? Vi hjælper gerne med at finde den helt rigtige kvalitet og farve.

Tæppefliser.

Gulve med meget slitage kan med fordel beklædes med tæppefliser. De holder til stor trafik. I rum med ”dumme mål”, som passer dårligt til væg- til- vægtæppets bredde, er tæppefliser også et godt valg.

Trægulve.

Der er en fornem tidløshed over et trægulv såvel i 3-stavs som i plank. De fås i mange forskellige træsorter, olierede eller lakerede. Kig ind i butikken, og vi hjælper med at finde lige netop det gulv, som passer til dit rum.

Laminatgulve.

Gulve af laminat er et helt kapitel for sig selv. Her har vi et gulv, som er meget praktisk for en familie med en travl hverdag. Hvis du ikke har lyst til at passe godt på dit gulv til daglig, når børn og hunde skal have plads til begejstring, er et laminatgulv et supergodt valg. Du kan vælge mellem laminatgulve i mange kvaliteter med udseende som trægulv eller som klinkegulv.

Vinylgulve.

Vinylgulv er et gammelkendt gulv, som stadigvæk går sin sejrsgang i mange hjem. Det holder i mange år, er nemt at rengøre og fås i mange smukke mønstre og farver.

LVT-vinylgulv er et moderne, smukt gulv i kliksystem. Det har som andre vinylgulve stor slidstyrke og er modstandsdygtigt for fugt. Det er meget velegnet som køkkengulv.

 

Du kan kontakte os i butikken Nørregade 15 B i Stoholm eller på email her.