Maling af låger og døre – i Stoholm nær på Viborg og Skive.

Vi er et håndværksfirma, som spænder vidt indenfor bygningsmalerarbejde, husrenovering, skilte og farvehandel samt maling af låger og døre.

Kig lidt rundt her i vores galleri for at finde inspiration.

En af vore specialer er maling af låger og døre. Tit indgår sprøjtemaling af køkkenlåger og skuffeforsider i en større eller mindre renovering af køkkenet, hvor vi skifter bordplade, fjerner fliser og pudser væggen op til glasvævsbehandling. Der kan også indgå ny beklædning af skabssokler, nye greb, nye fodlister, nyt loft og måske opsætning af en ny køkkenø. Vi forhandler inventar fra HTH og KVIK, så hvis køkkeninventaret skal helt skiftes ud, klarer vi også det. Gulvet kan vi også give en afslibning eller lægge nyt på. Det er Bjørn du skal have fat på, når det gælder nyt køkken eller renovering af det gamle køkken, badeværelse, eller andre rum. Bjørn er uovertruffen, når det gælder om at få køkkenet indrettet, så det bliver både flot og praktisk. Han har glædet mange kunder gennem mange år med køkkener, som ”sidder lige i skabet”.

Maling af låger og døre til ”gør-det-selv folket”.

Vi står gerne for maling af døre og låger, hvis du selv vil give huset en omgang med spartel og malerpensel. Vi giver dig gerne gode råd og vejledning i butikken i Stoholm eller på Malingshoppen.dk.  På malingshoppen.dk kan du se en del af udvalget i farvehandelen.

Tæpper og gulve.

Har du brug for nyt gulv er vi også leveringsdygtige på dette område.

I butikken fører vi gulvtæpper, trægulve, laminatgulve og vinylgulve. Her har du naturligvis også valget mellem at få os til at montere gulvet eller at bruge ”gør-det-selv metoden”.

Hvis trægulvet er blevet mærket af tidens tand, kan vi afslibe det og lakere eller ludbehandle det.

Kontakt din håndværker for et godt tilbud