Maler Ulstrup ApS

Nørregade 15B
7850 Stoholm

Tlf: 97 54 10 70
​post@malerulstrup.dk​
CVR: 29219184

  Farvehandel og håndværker – i Stoholm tæt på Skive og Viborg

  Kontakt din lokale malermester og farvehandler her. Vi har haft forretning i Stoholm siden 1972, og udfører en bred palet af maleropgaver. Du kan også finde vores webshop her  Malingshoppen.dk.

  Farvehandel med maling, gulve og gardiner og webshop.

  På Malingshoppen.dk kan du finde en del af vore varer i butikken, nemlig maling og tilbehør. I vores farvehandel har vi også gulvtæpper, vinylgulve, trægulve og laminatgulve.

  Lamelgardiner, plissegardiner og rullegardiner kan du også finde i butikken, Nørregade 15 B, Stoholm.

  Boligrenovering, køkkenrenovering eller nyt køkken.

  Hvis du står og skal have lavet boligrenovering, køkkenrenovering eller et helt nyt køkken fra HTH eller KVIK, kan vi hjælpe dig med det lige fra den første planlægning til den sidste finish. Vi laver det gerne i hovedentreprise og koordinerer arbejdet med de forskellige håndværkere, så du slipper for besvær og ventetid.

  Malerarbejde.

  Vi laver naturligvis ganske almindeligt malerarbejde ude og inde. Skal udhænget, carporten og vinduerne have en opfriskning, er vi klar med et tilbud eller alternativt med en behandlingsanvisning, hvis du foretrækker at gøre arbejdet selv og købe materialerne i vores farvehandel. Det samme gælder indendørs malerarbejde, hvor vi står klar med gode råd og vejledning til gør- det- selv manden/kvinden.

  Sprøjtemaling.

  Vi sprøjtemaler låger, døre, reoler og andre møbler. Vi påtager os også gerne at montere nye greb. Vi giver gerne et pristilbud hvad enten alle skabslåger og døre trænger til en omgang, eller om det drejer sig om de små svævehylder i køkkenet og de gamle skalstole, der er gået i arv efter moster Oda.

  Skilte og bilreklamer.

  Vi laver skilte og folietekster. Vi klarer både skiltet til butiksfacaden eller til banden på fodboldbanen. Skal du have tegnet et logo til din nye forretning, fixer vi også det. Vi kommer gerne med kreative ideer til butiksruderne eller til reklame på din nye varevogn.