Bygningsmaling, ude og inde.

Maler Ulstrup ApS udfører maling af dit hus udvendig såvel som indvendig. Vi beskæftiger os med alle opgaver indenfor bygningsmaling, både små og store. Vores firma startede allerede i 1972, og i alle disse år har vi samlet på glade kunder.

Vi lægger vægt på, at malerarbejdet skal udføres i en god kvalitet med de bedste materialer, så det ser flot ud og holder længe. Vi tilbyder:

Hvis fabrikslokalerne trænger til at blive opfrisket, råder vi over et sprøjteanlæg, som opvarmer malingen, så den er tør med det samme. Hvis der i samme omgang skal udføres reparationer på vægge, træværk eller andet, ordner vi det, når vi er i gang, så produktionen forstyrres mindst muligt.

Når træværket, vinduet eller facaden i højden trænger til en omgang, er det ingen forhindring. Vi medbringer vores 15 meter høje lift, så vi kan nå til de fleste opgaver.

De rigtige farver er prikken over i`et når det gælder malerarbejde. Her rådgiver vi gerne, hvis du har lyst til at trække på vores erfaring. Vi kommer også gerne med behandlingsforslag, hvor du er i tvivl. Til specielle og problematiske opgaver har vi dygtige konsulenter at trække på.