Sprøjtemaling af døre og låger.

Vi sprøjtelakerer dine døre for dig. Når tidens tand har sat sine spor på husets døre og låger er sprøjtemaling tit en god ide, så de igen bliver flotte at se på. Hvis du til sidst ofrer nye dørhåndtag og greb, er det gode resultat i hus. Hvis den gamle dør i stuen skal ”trylles” om til en fransk dør, ordner vi også det for dig. Vi udfører naturligvis også almindeligt malerarbejde, hvis resten af rummet trænger til en overhaling.

Sprøjtemaling og renovering af køkken.

Vi har gennem mange år specialiseret os i at renovere køkkener. Vi sprøjtelakerer låger, skuffeforsider og lyslister og monterer nye greb. Hvis bordpladen skal skiftes klarer vi også det. Tit skal den i samme omgang hæves, så køkkentjansen bliver mere skånsom for ryggen. Er skabssoklerne blevet grimme eller utidssvarende monterer vi en ny forplade på. Tit slutter vi af med at lægge nyt gulv. Bjørn er vores multihåndværker og køkkennørd, så han giver gerne gode ideer, så resultatet bliver godt og flot. Skal de gamle fliser erstattes af glasvæv, eller skal det gamle loft udskiftes, ordner vi også det.

Sprøjtelakering af møbler.

Er reolen blevet slidt og trist at se på, eller skal den bare friskes op i en ny kulør sprøjtemaler vi den gerne for dig. Skalstole, som ikke mere ser ud, som de gjorde en gang, giver vi også glad og gerne en tur med malersprøjten. Barnesengen, som er gået i arv fra storebror, eller som er købt i Den blå Avis bliver flot og lækker til den lille ny, når den har været en tur på vores værksted her i Stoholm. Den gamle gyngestol, som er hentet ned fra loftet kan blive til et flot og dekorativt indslag i møblementet, når vi har haft den under behandling. Kort sagt er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan udrettes med møbler i dit hjem med en sprøjtepistol.

Få et godt tilbud her.