Liftudlejning – Viborg, Skive og Stoholm.

Vi arbejder med liftudlejning i vores lokalområde, Viborg, Skive, Stoholm og omegn.

Vi udlejer en Omme lift 1550 EX. Den har en maximal arbejdshøjde på 15,3 meter samt en rækkevidde på 8,5 meter.

Til nærmere udlejning af liften kan du kontakte os her:

Vores lift er en trailerlift, så den nemt kan transporteres bag en bil. Vi bringer den gerne ud på vores egn, nemlig Viborg, Skive og Stoholm.

liftudlejning omme lift

Når liften er pakket sammen til transport har den følgende mål:

  • 1,95 meter høj
  • 1,60 meter bred
  • 7,10 meter lang
  • 2000 kg tung

Liften er meget velegnet til renovering og maling af facader. Hvis du skal ordne noget ved skorstenen eller male tagudhænget eller den høje trægavl er liften et must. Den er også en god hjælper, hvis du skal montere nye vinduer oppe i højden. Omme lift 1550 EX er tit og mange gange et godt økonomisk alternativ til at opstille stillads. Du står godt og sikkert i liftens kurv, som kan dreje, så du altid kan få kurvens forside til at flugte facaden eller gavlen, du arbejder ved. På den måde kan du arbejde på en hensigtsmæssig måde både med hensyn til arbejdstempo og sikkerhed. I kurven har du god plads til dit værktøj og dine forskellige arbejdsmaterialer.

Omme lift 1550 EX har en maximal rækkevidde på 8,5 meter. Den kan laste 200 kg i hele liftens arbejdsområde.

Hvis du skal have topkappet træer i haven, eller have beskåret frugttræerne, er det tit en uvurderlig hjælp at have en lift. Når kirsebærtræerne eller rødtjørnen skal beskæres i toppen ved de fleste haveejere vist, hvor besværligt et arbejde det kan være. Her kan liften hurtigt blive haveejerens bedste ven.