Renovering hus – I Stoholm tæt på Viborg og Skive – Din håndværker

Boligrenovering – Hele huset såvel som enkelte rum – Renovering hus, køkken, bad, baggang, garderobe eller stue – Vi hjælper lige fra inspiration til færdigt resultat.

Renovering af dit hus

Du står måske lige og skal have lavet en ny skillevæg i stuen eller skal have renoveret bryggerset. Det kan også være en større ombygning af hele huset. Så er du havnet på den helt rigtige side. Vi udfører omforandring og renovering i totalentreprise. Vi hjælper gerne fra den første planlægning til sidste penselstrøg.

Det er Bjørn (blandt håndværkere kaldet Multi), du skal have fat i, når der skal gode ideer på banen. Han kan også udføre stort set alt inden for håndværk, når han først ruller ud med sit mangfoldige arsenal af værktøj. Skal der andre håndværkere til såsom elektriker eller VVS, koordinerer han arbejdet, så det kommer til at glide ubesværet.

Køkkenet har fået sin helt egen side, som du kan linke til her: Kig ind til nyt køkken, køkkenrenovering

Der er mange spændende muligheder:

Renovering af dit badeværelse.

Når badeværelset er kommet op i årene er det måske på tide at forny det med ny sanitet og inventar. Der skal sandsynligvis kigges til rørene i gulvet, og lægges nye klinker eller microcement efterfølgende. De gamle fliser skal måske bankes ned og erstattes af pudsede vægge eller glasvæv.

Kontakt Bjørn for at høre om mulighederne: Bu.renovering@gmail.com

Facaderenovering.

Facaderenovering er et kapitel for sig. Dette kapitel kræver virkelig sin maler. Her må man i hvert enkelt tilfælde vurdere facaden og sokkelens tilstand, inden der kan bestemmes en behandling.