Maling – i Stoholm ved Viborg og Skive – Sigma maling – Trip Trap

Velkommen i butikken hos Maler Ulstrup i Stoholm mellem Viborg og Skive eller på Malingshoppen.dk. – Den gode maling og tilbehør vi selv bruger.

Stoholm, Skive, Viborg og omegn har siden 1990 været det område, som vi har leveret maling til fra vores butik.

I 2014 udvidede vi med vores webshop, Malingshoppen.dk., så nu kan vi levere vore kvalitetsprodukter til hele landet.

I vores farvehandel sælger vi den professionelle højkvalitetsmaling fra Sigma coatings, vi selv bruger til dagligt, til fornuftige priser. Blandt andet den berømte spærrende maling Sigma Renova Isotop. Se den her på Youtube.

Vi sælger også produkter fra bl.a. Trip trap, Junkers og Flauenskjold.. Vi fører alt i pensler, ruller, vægbeklædning og hvad du ellers skal bruge for et perfekt resultat. ​Kik også på vores webshop for en del af vores udvalg og priser.

Hvorfor bruge en professionel maling og ikke den billigste lavprismaling?

Hvis man elsker at bruge sin tid på at male, skal man bruge en billig kvalitet.  Så skal man male tre gange for at få det til at dække lige så godt, som den professionelle kvalitet gør med en gang. Den professionelle topkvalitet holder til gengæld meget længere. Hvis du foretrækker den billige lavkvalitets maling, kan du således få glæden af at male igen meget hurtigere.

Gode råd om maling til gør – det – selv folket.

Når man giver sig i kast med at male, er det vigtigt for at få et flot, holdbart resultat ud af anstrengelserne, at man gør det rigtigt fra starten af. Det er vigtigt at bundbehandlingen bliver udført korrekt. Hvordan er det så lige, at man sætter glasvæv op? Hvilken rulle er bedst til male på glasfilt? Hvilke pensler er bedst til vinduerne og fodlisterne?

Både i vores butik og på vores webshop giver vi behandlingsanvisninger til handymanden eller -kvinden, som gerne selv vil gå i krig med maleropgaven.

Malingshoppen.dk