Malermester – i Stoholm midt mellem Skive og Viborg.

Maler Ulstrup er et familiefirma med 2 generationer af malere. Vi giver også gerne gode råd til gør-det-selv folket i vores farvehandel.

Jens Anker Ulstrup, udlært bygningsmaler 1971, startede i 1972 firma som malermester sammen med Grethe, (som han havde været så heldig at træffe på malerskolen). J. A. Ulstrups Malerforretning hed det indtil 2006. Efter generationsskifte i 2006 blev deres søn Bjørn (som også havde været heldig at blive gift med Kirsten) sammen med Kirsten medindehaver, og firmaet ændrede navn til maler Ulstrup ApS. Vi synes, det passer perfekt, da vi jo alle 4 hedder malermester Ulstrup

Kig på billederne nedenunder og se, hvem vi er.

I 1990 åbnede vi butik, hvor vi sælger maling og tilbehør, tæpper og trægulve, vinylgulve samt gardiner.
I 2014 sprang vi ud med webshoppen malingshoppen.dk.

Vi arbejder alle som maler, men har hver især vores område, som vi har specialiseret os i.

Jens Anker- tæpper vinyl og butik.

Jens Anker har særligt interesseret sig for at for arbejde med gulvtæpper og vinyl. I disse år bruges der ikke så meget af disse gulvbelægninger, og det passer fint med, at han som alderspræsident kan få noget mere fritid. Han deles dog med Kirsten om at passe butikken.

Grethe- skilte og bilreklamer.

Grethes område er skilte og bilreklamer. Hun er en dinosaur fra den tid, hvor man håndmalede skilte, og det gør hun stadig ved særlige opgaver, som præstetavler. Dog foregår det meste arbejde med skilte og autoreklamer med tidssvarende computermetoder. Nu, som grandvoksen er hun blevet malerrådgiver hos Bolius.dk, hvor hun assisterer med redigering af malerartikler.

Bjørn- renovering og nyt køkken.

Bjørn er vores perfektionistiske multihåndværker. Han interesserer sig særligt for ombygninger og renovering af køkkener, badeværelser m.m. Han er et omvandrende leksikon, når det drejer sig om byggematerialer og -metoder. Han er virkelig i sit es, når han skal planlægge og montere et nyt køkken, så det opfylder kundens hedeste drømme.

Kirsten- butik og rådgivning.

Kirsten har butikken som sit store interesseområde. Hun ved alt, der er værd at vide om de forskellige produkter, også dem, som ikke lige har noget med malerarbejde at gøre. Hun sætter en ære i at rådgive kunderne bedst.

fire-malermestre

Fire malermester Ulstrup på rad og række.

malermester jens anker ulstrup
Jens Anker Ulstrup

Tlf: ​20 78 49 31

grethe-ulstrup-malermester
Grethe Ulstrup

Tlf: 27 64 19 51

bjørn ulstrup malermester
Bjørn Ulstrup

Tlf: 40 72 59 57

malermester kirsten ulstrup
Kirsten Ulstrup

Tlf: 40 85 18 76