Lamelgardiner – Plissegardiner – i Stoholm nær Skive og Viborg

Vi fører rullegardiner, lamelgardiner og plissegardiner i butikken. Du kan også ringe, så kommer vi hjem til dig med prøver og tager mål i Stoholm, Skive og Viborg.

Lamelgardiner og plissegardiner er de mest populære gardiner i Danmark, og dem fører vi naturligvis hos Maler Ulstrup i Stoholm.

Hos ​Maler Ulstrup ApS finder du et alsidigt udvalg af gardiner og solafskærmning fra Suntex.

Variationen i vores sortiment gør, at der er noget for enhver smag og til vinduer i alle størrelser.

Vi står altid klar med råd og vejledning, så du finder den helt rigtige løsning til dit hjem. Har du brug for hjælp til opsætningen, giver vi gerne en hånd med.

Lamelgardiner.

De mest anvendte gardiner i Danmark er p.t. lamelgardiner. Det er et tidløst gardin, som i sin enkelhed passer ind i de fleste danske hjem. Et smukt nordisk gardin, som stemmer godt med danish design. Et lamelgardin fra Suntex fås i forskellige farvenuancer, så de kan stemmes af efter dine vægfarver og interiør. Det kan være en munter kulør til børneværelset eller en stilig, fornem farve, som  fremhæver dit interiør i opholdsstuen.

Plissegardiner.

Plissegardiner er elegante gardiner, som fylder meget lidt, så der bliver bedre plads til blomsterne i vindueskarmen. Denne type gardin går du aldrig fejl af, hvad enten det drejer sig om en freehanger til køkkenet eller en smuk og rolig koksgrå sag til soveværelset.

Rullegardiner.

Rullegardiner er evergreens. Det kan dreje sig om et lystæt Mickey Mouse gardin til børneværelset , så du kan få din morgensøvn i fred om sommeren,  uden at småbørnene tror, det er tid til at stå op, når du knapt nok har nået at lægge kinden på puden. Et rullegardin kan også være et dekorativt indslag i dit nye køkken.

 


Kig ind i butikken for at se vores udvalg og gode tilbud.

Gardiner