Skilte – præstetavler – folietekster – i Stoholm tæt på Skive og Viborg.

Bilreklamer og skilte hos Maler Ulstrup – Folietekster – Håndmalede præstetavler – Vi tegner også gerne et logo til dig.

Håndmalede præstetavler og udsmykning.

Grethe er en dinosaur fra den tid, hvor man stadig malede skilte i hånden. Hun mestrer stadig denne teknik, så hun er en af dem, som endnu kan male en håndmalet præstetavle eller lignende. Vi udfører også anden dekorationsarbejde i kirker og lignende. Det kan være håndmalet udsmykning af inventar, døre eller orgler. Hvis der skal forgyldes noget med bladguld, går vi heller ikke af vejen for det.

Kig ind her og læs lidt om, hvad vi ellers udfører som maler.

Folietekster på bilen.

Reklame på bilen er en af de billigste og mest effektive måder at markedsføre sig på. Du betaler den en gang for alle. Den følger dig overalt, hvor du kommer frem og folietekster holder sædvanligvis længere end bilen.

Grethe er vores skiltekvinde. Hun laver gerne et layout med en eller flere forslag på et foto af din bil. Hun kommer gerne med gode ideer, så din bilreklame kommer til at passe bedst muligt til din bil og din forretningsprofil. Hvis du har brug for et logo til dit nye firma, designer hun også det.

Kontakt Grethe her, hvis du vil høre nærmere: post@malerulstrup.dk

 

Har du brug for en bandereklame til stadion? Mangler du skiltning til facaden på din butik eller til P-pladsen? Vi kommer gerne med kreative forslag til gode løsninger. Hvis du har plads til det på facaden, kan den se flot ud med dit navn og logo skåret ud i plade. Tænker vi lidt kreativt med belysning, kan det tage sig ekstra godt ud i de mørke vinteraftener.

Hjerteskiltet til æresporten eller navn til postkassen. Folietekster har utallige anvendelsesområder, kun fantasien sætter grænser.

Butiksruderne kan også bruges til at fange opmærksomhed om din virksomhed på en elegant eller morsom måde. De fleste butikker har desuden brug for åbningstider på døren.

Kig ind her og læs lidt om, hvad vi ellers udfører som maler.